Pihatapahtuman antia

Kuninkaanhovissa pidettiin pihatapahtuma kauniina kesäpäivänä. Tapahtuma aloitettiin kahdella leikkimielisellä kilpailulla. Ensin heitettiin reinotossua ja sen jälkeen vielä pötkylä keihäänheitto. Tulosten julkistamisen jälkeen nähtiin hienoja tuuletuksia ja kuultiin raikuvat ablodit sekä kannustus huudot. Jokainen halusi osallistua lajeihin omalla tyylillään ja nähtiin monta upeaa suoritusta. Urheilun jälkeen osallistujat pääsivät nauttimana grillimakkarasta sekä ihanasta kesäisestä mansikkajuomasta. Pihatapahtuma päätettiin mihinkäs muuhun kuin tanssiin Reijo Kallion suvivalssin tahdissa. ” Suvituuli kun oksissa soittaa, linnut ilmoille laulunsa suo. Kukat kauniit taas puhkeaa kukkaan. Kesä kaiken sen tullessaan tuo. Tää valssi näin meille nyt kaikaa, on päivämme onnellinen!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s