Koti Tv Ohjelmaa

Iäkkäille tarkoitetulta KotiTV kanavalta tulee Lotan ja Papan yhteislauluhetki arkisin klo 12.30-12.45. Tämä on saanut suuren suosion asukkaiden keskuudessa. Lauluja lauletaan mukana ja Lotan ja Papan jutteluhetket laulujen välissä tuovat muistoja mieleen nuoruudesta. Lauluhetken jälkeen tulee vielä rauhoittumishetki, jonka jokainen saa tehdä omalla tavallaan. Ei pidä unohtaa myöskään Fysiogeriatrian tarjoamaa liikunta- ja muistikuntoutusta klo 11-12 samalla kanavalla.

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä. Maksuton kanava tarjoaa lähetyksiä aluksi muutaman tunnin joka arkipäivä. Koti TV näkyy Digitan antenni-tv-verkossa 14.12.2020 alkaen kanavapaikalla 33. Kello 11-13 välillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s