Suolakeksien maistelu

Tällä kertaa Kuninkaanhovin maisteluraati kokoontui maistelemaan suolakeksejä. Maisteltavana oli tavallisen suolakeksin lisäksi ranskankerma sipulin sekä paprikan makuiset suolakeksit. Asukkaat saivat arvuutella mitä makuja kekseistä löytyy. Ja arvaukset osuivat lähes oikeaan. Sai myös kertoa mikä oli oma suosikki ja äänet jakautuivat tasaisesti. Yksi halusi heti lähteä kauppan ostamaan keksejä. Kyytipoikana kekseille oli kotimaisia omenalohkoja sekä viinirypaleitä, jotka myös tekivät hyvin kauppaansa. Seuraavalla kerralla maistelemme erilaisia tuorejuustoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s