Posetiivari Matti Pasasen esiintyminen

Oopperalaulaja ja Suomen ainoa laulava Posetiivari Matti Pasanen esiintyi Kuninkaanhovin asukkaille. Posetiivin soittamisen lisäksi Matin bravuureihin kuuluu Rautavaaran ja Olavi Virran musiikkia, kansanlauluja, Italialaisia sävelmiä sekä 60- 70 luvun musiikkia. Leudossa syysilmassa kaikkiaan 20 asukasta kerääntyi kuuntelemaan Matin hienoja tulkintoja. Pihalle saapuneiden lisäksi osa kuunteli esitystä parvekkeilla ja osa huoneen ikkunoiden kautta. Kuninkaanhovin väki kiittää Mattia muusiikki elämyksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s