Oluen arvostelu/ maisteluraati

Kuumana kesäpäivänä on pidettiin oluen maistelu- ja arvosteluhetki sisäpihan pergolassa. Maistettavana oli kolme erilaista olutta.

-IPA pintahiivaolut sai seuraavia kommentteja: ” Pas…lta se masituu kun alaspäin menee, vielä emme tiedä miltä maistuu kun tulee ylös”, Vahvaa, aika hyvää, En menisi ensimmäisenä ostamaan.

-Vaalea saksalainen lager olut : Maistuu jo oluelle, maistuu raikkaalle, hyvä on kun ei tarvitse puskiin heittää, viehättävä , kohtalaisen hyvä. Tuppaa päähän menemään, mutta ei niinkuin metrin halko.

-Tsekkiläinen tumma olut: Vahva ja maltaisa, erittäin hyvää, ei eroa paljon toisistaan kaksi viimeistä, hyvä kalja, paras näistä, yleensä pidän tummista oluista.

Arvostelu raadin mielestä parhaaksi olueksi valittiin tumma olut, sitten vaalea lager ja viimeiseksi IPA pintahiivaolut.

Mukava iltapäivä, jossa vitsit lentivät, kuultiin mm. seuraavia tokaisuja: Saa nähdä riittävätkö vaipat.  Yksi asukas kertoi tykkäävänsä yleensä tummasta, johon toinen tokaisi ; niin hän tykkää tummista naisista. Vasta pantu olut sai myös hyvän naurun remmakan aikaisiksi.

Lopuksi kiiteltiin kivasta yhteisestä hetkestä. Ja kuultiin kahden asukkaan lausumana Eino Leinon runo Nocturne. Mikä sai ainakin hoitajien silmäkulmat kastumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s