Askartelua ja virikettä

Erään asukkaan toiveena oli että voisi vielä tehdä käsillä jotain. Hän on ollut kova akartelemaan ja tekemään käsitöitä sekä puutarha hommia. Mutta sairauksien viedessä toimintakykyä heikommaksi ,on nämä asiat jääneet. Pienellä vaivalla voi asukkaille keksiä mielekästä tekemistä. Tämä moni vaiheinen työ on ensin pitänyt sisällään suodatinpussien värjäystä punajuurivedellä. Ja tässä menossa kukkien kasaaminen. Kukat on tarkoitus vielä sommitella kranssiin. Askartelu toimii hyvin käsien hienomotoriikan harjoittana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s