Konsertin katselua

Vantaan viihdeorkesterin konsertin katselua. Alla tietoa ja suora lainaus live konsertin järjestäjiltä. Kuninkaanhovissa konserttia katseltiin kahdessa eri ryhmäkodissa. Kiitos järjestäjille oikein virkistävästä musiikkihetkestä.

Konsertissa soittaa kotimaisista kärkimuusikoista koottu ensemble. Laulaja-juontaja Mikael Konttista säestävät pianovirtuoosi Lenni-Kalle Taipaleen johdolla huippukitaristi Marzi Nyman, tällä kertaa bassoon tarttuva soitintaitaja Osmo Ikonen sekä nuorempaa polvea edustava, SuomiLovestakin tuttu lyömäsoittaja Joonas Kaikko.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Vantaan Viihdeorkesteri sekä Vantaan kaupungin Kulttuuri- ja Vanhus- ja vammaispalvelut -palvelualueet.

Musiikki tuo kaikille iloa ja virkistystä
Vantaan vanhus- ja vammaispalveluissa toimiva palvelupäällikkö Nina Linja toteaa, että musiikki on merkityksellistä etenkin muistisairaille vanhuksille, joita on hoivakodeissa paljon. Musiikki voi elävöittää ja virkistää niinkin paljon, että jopa tavallisesti puhumattomiksi muuttuneet vanhukset saattavat alkaa laulaa tuttujen sanojen mukana.

– Sosiaalisesta eristäytymisestä huolimatta haluamme tuoda asukkaille elämää ja ohjelmaa myös poikkeusaikana. On hienoa, että omaiset pääsevät myös viestimään rakkailleen konsertissa, vaikka he eivät tällä hetkellä voi tulla vierailemaan heidän luonaan, Nina Linja kertoo.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s