Päiväkodin lapset esiintyivät

 

Läheisen päiväkodin lapset  kävivät esittämässä joululauluja. He olivat myös askarrelleet jokaisella asukkaalle joulukortin. Esitysten jälkeen syötiin piparkakkuja ja seurusteltiin asukkaiden kanssa. Myös Kuninkaanhovin asukkaat olivat askarrelleet ison kuusi joulukortin päiväkodin lapsille.  Kuninkaanhovin asukkaat kiittävät Päiväkoti Karusellia  kuluneesta vuodesta. Lasten tapaaminen on joka kuukausi odotettu tapahtuma Kuninkaanhovissa ja vierailut puolin ja toisin ilahduttavat kovasti asukkaita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s