Ammattioppisto Varian vierailu

Vanhusten viikolla Kuninkaanhovin asukkaat vierailivat Vantaan Ammattiopisto Variassa, jossa lähihoitaja opiskelijat olivat järjestäneet työpajoja. Matka opistolle sujui leppoisasti linja-autolla, joka oli jo elämys osalle asukkaista. Työpajoissa asukkaat musisoivat rumpujen kanssa sekä askartelivat syyskoristeen luonnon antimista. Toisessa pajassa oli aistihuone, jossa mm. katseltiin kauniita kuvia luonnosta, tunnusteltiin ja soitettiin ääniä kävyillä, tehtiin mielikuva jumpparetki, maisteltiin mustikkamehua ja leipäjuustoa lakkahillolla. Kuninkaanhovin asukkaat kiittävät päivästä Lähihoitaja opiskelijoita sekä opettajia tilaisuuden järjestämisestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s