Tanssiva Dialogi esitys

Tanssiva Dialogi tanssiesityksen Katri ja Vea hurmaisivat Kuninkaanhovin asukkaat herkällä esityksellään. Vuorovaikutuksellinen esitys otti upean yksilöllisesti jokaisen piirissä olleen asukkaan huomioon. Kauniin väriset huivit, lankakeräpallo ja äänimaljat toimivat hyvin vuorovaikutuksen välineenä, mutta ennen kaikkea Katrin ja Vean läsnäolo ja kontakti muistisairaisiin asukkaisiin olivat esityksen parasta antia. Tanssiesitys herätti asukkaissa paljon erilaisia tunteita; yksi oli kyyneliin asti liikuttunut, toinen kujeili lankakeräpallon kanssa ja pari asukasta rakastui huiveihin niin, ettei meinannut antaa niitä takaisin. Jokainen sai kokea tanssin herättämiä muistoja  ja iloa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s