Oluiden maistelua

Sisäpihan terassilla oluiden maistelu ja arvostelu hetki kauniissa auringonpaisteessa.  Kolmea erilaista olutta maistettiin. Pale ale oluesta sanottiin; Niinkuin oluen pitää ollakkin , raikas, pahaa, ei juotavaa. Tumma lager oluesta: Erittäin hyvä, ei päihtymistä varten, maittava, en muuta otakkaan, hyvin kevyt, sain kerrankin maistaa tänä kesänä vahvaa olutta. Sol: Ei oo liian vahvaa, voi käyttää, Hyvää. Oluet laitettiin järjestykseen parhaasta huonoimpaan ja Raadin mielestä paras olut oli sol ja toisen sijan otti tumma lager olut.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s